Bedrijfsfinanciering

phone

Verzekeren met Impact is een feit!

Sinds februari 2019 hebben wij een samenwerkingsverband met de verzekeringsadviseurs van Campen & Dijkstra. Een samenwerking die door de hoge mate van efficiëntie in de dienstverlening van beide partijen echt winst betekent voor de gezamenlijke klant.

Ontzorgen op elk gebied
Bij Werken met Impact streven wij naar het ontzorgen van onze klant op elk gebied. Het is dan ook onze wens om een shared service center te ontwikkelen, kortom alle faciliteiten onder 1 dak. Door onze krachten te bundelen met van Campen & Dijkstra ontzorgen wij onze gemeenschappelijke klanten en werken we uiterst efficiënt.

Voordelen samenwerking
Wanneer je klant bent bij Impact profiteer je van deze samenwerking. Naast accountancy, bedrijfs- en HR-advies kun je nu ook bij ons terecht voor advies op gebied van verzekeringen. Je kunt voor al deze dienstverlening terecht op één plaats.

Adviseur: Wiebo van der Schaaf
Onze verzekeringsadviseur is Wiebo van der Schaaf. Wiebo werkt vanuit ons kantoor in Marum. Zo kunnen we onze dienstverlening garanderen.
Wiebo van der Schaaf, woonachtig in Marum, werkt al sinds 1991 in de verzekeringsbranche. Aan de hand van een risico inventarisatiemodel maakt hij de risico’s voor de klant inzichtelijk en volgt er een duidelijk en passend advies. Bij een eventuele schade is de continuïteit van de onderneming voor hem van essentieel belang. Wiebo: ‘Wat ik erg belangrijk vind in een zakelijke relatie is betrokkenheid, eerlijkheid en het hebben van wederzijds vertrouwen.’

 

Door Lisa Tjoelker
19 februari 2019