Bedrijfsfinanciering

phone

Je personeelszaken van begin tot eind uit handen.
Dat is Werken met Impact.

Mensen vormen het belangrijkste kapitaal van een onderneming. Het in loondienst nemen van een HR(human resource)-adviseur is voor ondernemers in het Midden en Klein Bedrijf (MKB) echter vaak te kostbaar. Daarom biedt Impact MKB-ondernemers een ‘eigen’ externe HR-adviseur voor die tijd dat de ondernemer een ervaren, deskundige HRM-er nodig heeft. Nieuw personeel in dienst? Wij regelen de arbeidsovereenkomsten voor je personeel. Wil je afscheid nemen? Dan verzorgen wij de ontslagbegeleiding.

personeelsadministratie

Je salarisadministratie goed geregeld

Je wilt dat je medewerkers op tijd het juiste salaris krijgen. Ook als fiscale regels veranderen of bij nacalculaties. We regelen je volledige salarisadministratie: de loonstroken, mutaties, aangiftes en jaaropgaven. Dat doen we tegen een vast scherp tarief.

Je personeel zonder risico’s met payrolling

Personeel betekent risico’s, zoals doorbetaling bij ziekte of ontslag. Met payrolling nemen we het werkgeverschap en de risico’s van je over. Wij regelen alles, van salaris tot en met verzuimbegeleiding. Zo kun jij flexibel inspelen op de dynamiek in je markt.

personeelsadministratie

“Ondernemers zijn niet per definitie werkgevers”

Wil je weten hoe Impact je personeelszaken kan optimaliseren? Neem dan contact op, ons team van specialisten staat voor je klaar.

Ontmoet ons teamContact opnemen

Slim

We leggen de focus op automatisering met slimme software, ondersteund door onze specialisten.

Snel

Eén vaste specialist voor al je vragen, die je bijstaat waar nodig.

Simpel

We zoeken eenvoud in alles. Transparantie, no-nonsense, concrete adviezen en actieplannen.

Bedrijfsfinanciering

Financiering nodig? Doe de
Impact financieringscheck!

Meer informatie