Je salarisadministratie goed geregeld, ervaar Werken met Impact.

Het voeren van een salarisadministratie is specialistisch werk en hier is ook specifieke salarissoftware voor nodig, het is raadzaam dit uit te besteden. Je kunt je volledige salarisadministratie aan ons uitbesteden. Wij rekenen in tegenstelling tot de meeste aanbieders geen vaste kosten en/of opstartkosten. Je betaalt bij ons enkel en alleen een all-in tarief vanaf €  12,50 (excl. btw) per salarisspecificatie/loonstrook.

Je personeelszaken van begin tot eind uit handen, ervaar Werken met Impact.

Mensen vormen het belangrijkste kapitaal van een onderneming. Het in loondienst nemen van een HR-adviseur is voor ondernemers in het MKB echter vaak niet haalbaar. Daarom biedt Impact MKB-ondernemers een ‘eigen’ externe HR-adviseur voor wanneer je als ondernemer een ervaren, deskundige HRM-er nodig hebt.

  1. Arbeidsvoorwaarden en/of huisregels.
  2. Arbeidsrechtelijke vragen.
  3. Verzuim & re-integratie, wij staan je met raad en daad terzijde.
  4. Loonkosten subsidies.
  5. Loonbelasting en sociale premies, werkkosten regeling.
  6. Pensioenverzekering.

Impact Uitzendbureau, ervaar Werken met Impact.

Personeel aannemen is voor veel ondernemers een grote stap. Personeel aannemen brengt risico’s met zich mee, zoals doorbetaling bij ziekte of ontslag. Met Impact Uitzendbureau nemen we het werkgeverschap en de risico’s van je over. We nemen alles van je uit handen, van salaris tot en met verzuimbegeleiding. Zo weet jij waar je aan toe bent en kun flexibel inspelen op de dynamiek in je markt.

“Ondernemers zijn niet per definitie werkgevers”

Wil je weten hoe Impact je personeelszaken kan optimaliseren? Neem dan contact op, ons team van specialisten staat voor je klaar.

Neem contact op

Of bel 0594 - 44 21 20