Je salarisadministratie goed geregeld, ervaar Werken met Impact.

Het voeren van een salarisadministratie is specialistisch werk en hier is ook specifieke salarissoftware voor nodig, het is raadzaam dit uit te besteden. Je kunt je volledige salarisadministratie aan ons uitbesteden. Wij rekenen in tegenstelling tot de meeste aanbieders geen opstartkosten. Je betaalt bij ons enkel en alleen een all-in tarief per salarisspecificatie/loonstrook.

Je verzuimzaken van begin tot eind uit handen, ervaar Werken met Impact.

Naast salarisadministratie bieden we ook casemanagement aan. Je ‘eigen’ casemanager verzuim voor wanneer je als ondernemer een ervaren deskundige casemanager nodig bent.
De casemanager verzuim is dé verantwoordelijke voor het verzuim in je organisatie. Dat betekent niet dat hij of zij de totale verzuimbegeleiding op zich neemt, maar wel dat hij of zij sturing geeft aan het verzuimbeleid en jij als werkgever van een proactieve aanpak verzekerd bent. Daarnaast coacht de casemanager verzuim direct leidinggevenden bij het uitvoeren van het verzuimbeleid.

Hoewel de praktische taken wellicht bij teammanagers en leidinggevenden komen te liggen, zorgt de casemanager verzuim ervoor dat het gekozen beleid uitgevoerd en verbeterd wordt. Het doel? Het verzuim in je organisatie onder controle krijgen en uiteindelijk het verzuimpercentage laten dalen.

Impact Uitzendbureau, ervaar Werken met Impact.

Personeel aannemen is voor veel ondernemers een grote stap. Personeel aannemen brengt risico’s met zich mee, zoals doorbetaling bij ziekte of ontslag. Met Impact Uitzendbureau nemen we het werkgeverschap en de risico’s van je over. We nemen alles van je uit handen, van salaris tot en met verzuimbegeleiding. Zo weet jij waar je aan toe bent en kan je flexibel inspelen op de dynamiek in je markt.

“Personeelszaken op maat”

Echt Impact maken bij verzuimpreventie en verzuimreductie? Een Casemanager Verzuim van Impact helpt!

Neem contact op

Of bel 0594 - 44 21 20

× Hoe kan ik je helpen?