Bel ons nu
Bezoek ons bedrijf
Stuur een e-mail
Openingstijden
08.00-17.00 (ma-vr)

Jij het personeel, wij de administratie
Dat is werken met Impact

Jij het personeel

Je bedrijf groeit en je hebt meer (tijdelijk) personeel nodig. Je wilt meer medewerkers in dienst nemen om je ambitie te realiseren, zonder dat je tijd hoeft te besteden aan het gedoe er omheen. Het liefst zonder de risico’s voor jou als werkgever.

Wij de administratie

We regelen je salarisadministratie, arbeidsovereenkomsten, werving en ontslagbegeleiding. Onze specialisten kennen de actuele wet- en regelgeving en de cao’s van iedere branche. Met payrolling nemen we je het werk en de personele risico’s zelfs helemaal uit handen.

“Ondernemers zijn niet per definitie werkgevers”

Je personeelszaken van begin tot eind uit handen
We regelen de arbeidsovereenkomsten voor je personeel. Zoek je nieuw talent? Dan werven we de beste kandidaat voor je vacature. Via (online) recruitment, databases en in ons eigen netwerk. Wil je afscheid nemen? Dan verzorgen we de ontslagbegeleiding. Stel al je HR (human resource)-vragen aan onze HR-servicedesk of kom in contact met onze HR Controller.

Je salarisadministratie goed geregeld
Je wilt dat je medewerkers op tijd het juiste salaris krijgen. Ook als fiscale regels veranderen of bij nacalculaties. We regelen je volledige salarisadministratie: de loonstroken, mutaties, aangiftes en jaaropgaven. Dat doen we tegen een vast scherp tarief.

Je personeel zonder risico’s met payrolling
Personeel betekent risico’s, zoals doorbetaling bij ziekte of ontslag. Met payrolling nemen we het werkgeverschap en de risico’s van je over. Wij regelen alles, van salaris tot en met verzuimbegeleiding. Zo kun jij flexibel inspelen op de dynamiek in je markt.

Lisa Tjoelker Maaike de Jong Froukje Boer
Lisa Tjoelker Maaike de Jong Froukje Boer
HR Controller Servicedesk Medewerker Servicedesk Medewerker