Je salarisadministratie goed geregeld

Je wilt dat je medewerkers op tijd het juiste salaris krijgen. Ook bij een verandering van fiscale regels of bij nacalculaties. We regelen je volledige salarisadministratie: de loonstroken, mutaties, aangiftes en jaaropgaven. Dit alles tegen een vast, scherp tarief.

Je personeelszaken van begin tot eind uit handen, dat is Werken met Impact.

Mensen vormen het belangrijkste kapitaal van een onderneming. Het in loondienst nemen van een HR-adviseur is voor ondernemers in het MKB echter vaak niet haalbaar. Daarom biedt Impact MKB-ondernemers een ‘eigen’ externe HR-adviseur voor wanneer je als ondernemer een ervaren, deskundige HRM-er nodig hebt. Nieuw personeel aannemen? Wij regelen de arbeidsovereenkomsten voor je nieuwe personeelsleden. Wil je afscheid nemen? Dan verzorgen wij de ontslagbegeleiding.

Je personeel zonder risico’s uitbesteden met Impact Uitzendbureau

Vast personeel aannemen is voor veel ondernemers een grote stap. Personeel aannemen brengt risico’s met zich mee, zoals doorbetaling bij ziekte of ontslag. Met Impact Uitzendbureau nemen we het werkgeverschap en de risico’s van je over. We nemen alles van je uit handen, van salaris tot en met verzuimbegeleiding. Zo weet jij waar je aan toe bent en kun flexibel inspelen op de dynamiek in je markt.

“Ondernemers zijn niet per definitie werkgevers”

Wil je weten hoe Impact je personeelszaken kan optimaliseren? Neem dan contact op, ons team van specialisten staat voor je klaar.

Neem contact op

Of bel 0594 - 44 21 20