Bel ons nu
Bezoek ons bedrijf
Stuur een e-mail
Openingstijden
08.00-17.00 (ma-vr)

Je bedrijf ‘in control’
Dat is werken met Impact

Groei brengt nieuwe vragen

Als je bedrijf groeit, worden de vragen complexer. Waarom presteert de ene divisie beter dan de andere? Waar liggen jouw kansen in een dynamische markt? Hoe zorg je dat de secundaire processen de primaire processen bijbenen? Wat je wilt is real-time inzicht in je prestaties en een praktijkgerichte Controller.

Impact Groeimotor

We helpen je onderneming beheerst groeien met de Impact Groeimotor. Met deze aanpak maken we je bedrijf ‘in control’. Eerst zorgen we voor structuur en overzicht en verbeteren we de inrichting en processen. Vervolgens bepalen we samen een strategische koers, en werken we gericht aan het realiseren van je doelen. Onze Impact Controller werkt intensief met je samen. Hij zet je achter het stuur van de Groeimotor en zit naast je om te navigeren. De Impact Backoffice staat altijd klaar om te ondersteunen.
Wil je meer weten over de Impact Groeimotor, neem contact met ons op.

Je flexible Impact Controller
Bij Impact krijg je een Controller voor het aantal uren dat nodig is. Onze Controllers hebben ieder een eigen specialisme. Enerzijds doorgronden ze je administratie en processen en anderzijds hebben ze de kennis en tools om te sturen en te verbeteren. Ze draaien mee in je bedrijf en kennen je business, structuur en cultuur, maar kijken altijd met een frisse blik.
Maak kennis met onze Impact Controllers

Een backoffice met specialisten
De Impact Backoffice staat altijd klaar om je Controller te ondersteunen. Onze backoffice bestaat uit vakspecialisten in administratie, ICT, HRM en belastingen.

Je prestaties altijd en overal inzichtelijk
100% inzicht in je prestaties. Dat is de basis van ‘in control’ zijn. Wij maken van je data stuurinformatie. Door te standaardiseren, te analyseren en te rapporteren. Onze maandrapportages zijn de leidraad voor het advies van je Controller. Met onze dashboards heb je real-time inzicht en kun je kortcyclisch bijsturen.

“Een DGA werkt niet in de business, maar aan de business”

Onze Impact Controllers

Jan van der Veen Niels Hannessen Lisa Tjoelker
Jan van der Veen Niels Hannessen Lisa Tjoelker
Business Controller Financieel Controller HR Controller
Ali Zadeh Saviz Jolanda ter Veer
Ali Zadeh Saviz Jolanda ter Veer
BI Specialist MI Specialist