Boekhouding uitbesteden, ervaar Werken met Impact.

Je bent geen ondernemer geworden om je bezig te houden met boekhouden/ jaarrekening en belastingaangiften. Je wilt gewoon dat het allemaal goed geregeld is, zonder hoge accountant kosten. 

• Online administratie. Een einde aan de papierhandel. Met een online administratie profiteer je van alle voordelen van moderne boekhouding.
• Vergaande automatisering. Denk aan het automatisch inlezen van bankmutaties en het automatisch koppelen van standaard boekingen.
• Realtime inzicht in cijfers. Je kunt zelf inloggen wanneer en waar je maar wilt en realtime zaken als omzet, kosten, winst debiteuren ed. bekijken.

Wij zijn in staat om vrijwel je hele administratie te automatiseren. Daarmee bespaar je zeeën tijd en geld op je boekhouding. Zo hoef je bijvoorbeeld nooit meer bonnetjes te bewaren dankzij onze app waarmee je bonnetjes rechtstreeks naar ons stuurt.

Wij geven jou in gewone mensentaal helderheid en realtime inzicht in je financiële situatie. We zijn persoonlijk betrokken en geven je advies wanneer jij dat wenst.

Gemiddeld gezien zal een ondernemer wel een ochtend of middag per week bezig zijn met de administratie. Ondernemers die liever ondernemen dan boekhouden kiezen voor werken met Impact.

Jaarrekening opstellen, ervaar Werken met Impact.

Ieder jaar is je onderneming verplicht een jaarrekening op te stellen voor de fiscus en de kredietverstrekker. Maar de jaarrekening is ook een belangrijke tool voor jou als ondernemer. De rapportage geeft inzicht in de financiële situatie van je onderneming. Je weet waar je staat en hoe je daar gekomen bent.

Impact verzorgt het opstellen van je jaarrekening. Daarvoor verzamelen wij gedurende het boekjaar samen met jou de benodigde gegevens. Na afloop van het boekjaar maken we een concept jaarrekening welke we vervolgens met je bespreken. Jij fiatteert de documenten en wij deponeren deze bij de Kamer van Koophandel. Zo ben je verzekerd van een jaarrekening die voldoet aan alle wet- en regelgeving.

We lopen, wanneer je dat wenst samen door je jaarrekening heen en geven je advies op basis van je jaarcijfers. Bijvoorbeeld wanneer je investeringen wilt doen en af wilt stemmen wat voor jou de mogelijkheden zijn.

Aangiften indienen, ervaar Werken met Impact.

We dienen per maand, kwartaal of jaar je BTW-aangifte in bij de belastingdienst. Jij hoeft deze alleen nog te betalen (helaas kunnen wij dat ook niet leuker maken, wel makkelijker). Aan het einde van het jaar doen we dat met je inkomstenbelasting en, in het geval van een BV, je vennootschapsbelasting (VPB).

Tarieven, ervaar Werken met Impact.

We werken met vaste maandtarieven zodat je als klant altijd precies weet waar je aan toe bent. Bij onze tarieven zijn alle reguliere diensten inbegrepen.

Boekhouders die met je meedenken

Ben je benieuwd wat onze boekhouders voor je kunnen betekenen? Neem dan contact op!

Neem contact op

Of bel 0594 - 44 21 20

× Hoe kan ik je helpen?