Je bedrijf ‘in control’, dat is werken met Impact

Wanneer je bedrijf groeit, worden vragen complexer. Om door te groeien en succesvol te zijn en blijven, is sterk (financieel) management voor iedere onderneming cruciaal.

Externe ontwikkelingen, onduidelijke verantwoordelijkheden, een krappe kas of een plotselinge trendbreuk kunnen een organisatie in zwaar weer brengen.

Nu markten steeds sneller veranderen, is het belangrijk om als onderneming wendbaar te zijn. Door financieel management ondersteunen wij jou als ondernemer overzicht te krijgen in je financiële processen. Zo ben je ‘in control’

Je prestaties altijd en overal inzichtelijk

Je wilt 100% kunnen vertrouwen in je cijfers. Wij maken van je data waardevolle stuurinformatie. Door te standaardiseren, analyseren en hierover te rapporteren. Je weet op ieder moment exact hoe je bedrijf presteert en kunt onderbouwd sturen op je doelen.

Persoonlijk contact en vakkundig advies, dat is verzekeren met Impact.

Ondernemen is kansen zien en risico’s nemen. Wij bieden ondernemers inzicht in risico’s die van invloed zijn op zowel je onderneming als je privé situatie. Onze adviseur kent deze verwevenheid en is gespecialiseerd in dit soort advisering.

Wij richten ons voornamelijk op het MKB. In welke branche je ook actief bent, we adviseren je graag en geven je hierbij meer inzicht in je risico’s. Naast zakelijke verzekeringen is het ook mogelijk om advies in te winnen over het arbeidsongeschiktheidsrisico en het nabestaandenrisico

Periodieke controle

Een onderneming verandert. Je bedrijf groeit, je neemt personeel aan, je digitaliseert of er vinden andere veranderingen plaats. Maar hoe weet je of je polissen, dekking en premie nog optimaal zijn voor je bedrijf?

In overleg met onze adviseur bespreek je samen de frequentie van bezoek en/of controle. Op basis hiervan wordt je op de afgesproken momenten benaderd voor het inplannen van een afspraak.

Samenwerken?

Wil je weten hoe Impact jouw bedrijf kan laten groeien? Neem dan contact op, ons team van specialisten staat voor je klaar.

Neem contact op

Of bel 0594 - 44 21 20