Verder met ondernemen

Je bent geen ondernemer geworden om je bezig te houden met administratie. Je wilt dat het goed geregeld is, met efficiƫnte interne processen, zonder hoge accountant kosten voor diensten die je eigenlijk niet nodig hebt.

Iedere onderneming heeft administratieve verplichtingen. De uitdaging is om met je administratie up-to-date te zijn. Onze specialisten optimaliseren en automatiseren je administratie en processen, zodat je zorgeloos verder kan met ondernemen.

Het hele boekjaar inzicht in uw cijfers

Ieder jaar is je onderneming verplicht een jaarrekening op te stellen voor de fiscus en de kredietverstrekker. Maar de jaarrekening is ook een belangrijke tool voor jou als ondernemer. De rapportage geeft inzicht in de financiƫle situatie van je onderneming. Je weet waar je staat en hoe je daar gekomen bent.

Jaarrekening als tool

Impact helpt bij het samenstellen van je jaarrekening. Daarvoor verzamelen wij gedurende het boekjaar samen met jou benodigde gegevens. Na afloop van het boekjaar maken we een concept jaarrekening welke we vervolgens met je bespreken. Jij fiatteert de documenten en wij deponeren deze bij de Kamer van Koophandel. Zo ben je verzekerd van een jaarrekening die voldoet aan de fiscale wet- en regelgeving.

Fiscaal advies

Fiscale regels en wetten veranderen constant. Wij blijven continu op de hoogte van ontwikkelingen hierin, zodat jij niet te veel belasting betaald. Wanneer dit zorgt voor negatieve gevolgen voor je onderneming sturen we bij. Hierdoor blijft je fiscale situatie optimaal.

Accountants die met je meedenken

Ben je benieuwd wat onze accountants voor je kunnen betekenen? Neem dan contact op!

Neem contact op

Of bel 0594 - 44 21 20